Dit zijn de huisregels

Om alles in goede banen te leiden en ons pand netjes te houden, hebben we enkele huisregels.

Hieronder staan de belangrijkste huisregels vermeld:

Toegang

Leden (huurders, deelnemers) en hun eventuele gasten hebben toegang tot het Seinwezen. Leden zijn verantwoordelijk voor hun gasten. Een (incidentele) rondleiding voor familie, vrienden of collega’s is toegestaan. Dit wordt zelfs op prijs gesteld mits niet ten overlast van andere leden. Informeer altijd eerst één van de facilitair medewerkers.

Facilitair Medewerker

Deze is altijd aanwezig. Meld bijzonderheden direct: wanneer iets op, kapot, vuil, of zoek is, als iets ontbreekt, als je een klacht hebt, maar ook als je een goede suggestie hebt. Benieuwd naar de facilitair medewerkers? Bekijk hier het team van het Seinwezen.

Mededelingen

Seinwezen plaatst regelmatig mededelingen, zowel specifieke als van algemene aard op zijn website. Kijk hierop voor afwijkende openingstijden (bijvoorbeeld op feestdagen), geplande bezoeken van leveranciers en/of aannemers en overige speciale gebeurtenissen.

Roken

Binnen roken is niet toegestaan. Roken mag buiten. Sigarettenpeuken wel netjes weggooien in asbakken of prullenbakken!

Huisdieren

Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.

Fiets

Fietsen kunnen in de daarvoor bestemde stallingen geparkeerd worden. Fietsen mogen niet binnen worden geplaatst!

Bellen

Stem je belgedrag af op de ruimte waarin je je bevindt. Bij twijfel of je anderen stoort, bel buiten, in de foyer en/of vraag anderen of ze hinder ondervinden.

Muziek

Het luisteren van muziek via speakers is niet toegestaan, gebruik hiervoor oortjes.

Eten & drinken

In de foyer wordt eten en drinken geserveerd. Op de flexwerkplekken is het meenemen van eten en drinken toegestaan. Zorg wel dat de werkplek schoon achterblijft.

Opruimen en schoonmaken

Seinwezen wordt dagelijks schoongemaakt door een professionele organisatie. Het Seinwezen hanteert een clean-desk policy. Dit betekent dat werkplekken en/of vergaderruimten bij vertrek schoon en leeg worden achtergelaten. Gebruikte kopjes, bekers, e.d. dienen naar de bar of keuken te worden gebracht.

Printen/ kopiëren/ scannen

Seinwezen is voorzien van een professionele multifunctionele printer-copier-scanner.

Ramen

Seinwezen is niet voorzien van een airconditioning. Ramen mogen naar eigen inzicht geopend worden maar moeten gesloten zijn bij verlaten van de ruimte.

Openingstijden en afsluiten

Seinwezen is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Het gebouw is gesloten in weekenden en op feestdagen tenzij er activiteiten zijn. De laatste die een ruimte verlaat, dient daar alle ramen te sluiten en de verlichting uit te schakelen.

Buitenruimte en dakterras

Gebruik van de buitenruimte(s) is toegestaan tussen 09.00 en 17.00 uur. Bij bijzondere gelegenheden (af te stemmen tussen huurder en verhuurder) kan hierop een uitzondering worden gemaakt.

Reserveren

Seinwezen biedt flexibele werkplekken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voor een bepaald bedrag per maand een vaste plek te huren. Mensen die een vaste plek huren hebben de eerste keuze voor een werkplek. Voor vergaderingen of andersoortig overleg kan je een vergaderruimte reserveren.

Gebruik van de naam Seinwezen

Seinwezen stimuleert het gebruik van de Seinwezen-naam en het delen van (positieve) ervaringen op websites, blogs, LinkedIn, Twitter en dergelijke. Het is echter niet toegestaan dit te doen met een zakelijk oogmerk zonder toestemming van Seinwezen, vooraf. Tevens verzoeken wij negatieve ervaringen eerst met de mensen van het Seinwezen te delen!

Kleding

Seinwezen is een informele werkplek. Er zijn geen kledingvoorschriften, maar wij verzoeken bezoekers en huurders wel uit te gaan van goed fatsoen en rekening te houden met een ander.

WC ruimte

Laat de WC’s schoon achter. Meld het de dienstdoende facilitair medewerker als wc-papier, zeep, e.d. op is of een WC verstopt of vies is.

Klachten

Bij klachten of als iets niet aan de verwachtingen voldoet, meld dit direct aan de facilitair medewerker!

Algemene voorwaarden

Leden dienen kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en huisregels.