Team van het Seinwezen

Baud Schoenmaeckers
Baud SchoenmaeckersInitiatiefnemer
Baud is initiatiefnemer en eigenaar van het Seinwezen. “Duurzaam is kenmerkend voor het concept Seinwezen. Want gericht op de energie kant (zoals een collectief zonnepanelendak), en bezig met sociaalmaatschappelijke vraagstukken – daar hebben we de Stadsgarage voor opgericht. Naast het verhuren van zalen, werkplekken en kantoren, blijven we zoeken naar wat we met onze evenementen kunnen toevoegen op cultureel vlak. Hier gaat de Stichting Seinwezen Cultuur i.o. zich mee bezig houden. Als rentmeester van industrieel erfgoed zijn we een bijzondere speler in het Haarlemse kantoren, evenementen, ondernemers-speelveld. En dat willen we blijven”.
Antoinette
AntoinetteEventmanager
Antoinette regelt alle aanvragen en reserveringen. Of dat nou voor een vergadering, bruiloft, festijn, workshop of bijzondere verjaardag is. “Mijn passie is om te zorgen dat mensen een succesvolle bijeenkomst hebben, om net even 1 stap verder te denken en om er voor te zorgen dat iedereen zich hier thuis voelt.”
v.l.n.r. Charlotte, Sanny en Lesley
Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn het team van facilitair medewerkers dat je met open armen ontvangt. Tijdens trainingen, seminars en andere evenementen zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Niet alleen zorgen we voor koffie of thee, ook denken we graag mee als je iets aan de zaal opstelling wil doen, als je een extra versnapering wil of als er technische vragen zijn.

“Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in het Seinwezen, dat alles naar wens is, dat je hier graag bent en altijd weer terug wilt komen. Daar doen we ons uiterste best voor”.

Horeca medewerker evenementen
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie en wil jij je graag inzetten tijdens feesten en evenementen in het Seinwezen? Op deze unieke locatie in Haarlem kunnen wij jouw hulp goed gebruiken in het weekend of doordeweeks als je niet hoeft te studeren of naar school moet.

Je werkt op oproepbasis, je faciliteert bezoekers en zorgt ervoor dat zij van eten en drinken worden voorzien tijdens vergaderingen, trainingen en (feestelijke) evenementen. Je zorgt voor een prettige ontvangst, bent gastvrij en verwijst bezoekers door naar de geboekte ruimte binnen het Seinwezen. Indien dit gewenst is, zorg je ervoor dat na afloop hapjes en drankjes klaar staan. Ervoor zorgen dat vooraf de ruimtes opgeruimd en schoon zijn behoort tot de dagelijkse gang van zaken.