Cultuur in tijden van corona – update

Cultuur in tijden van corona – update

Op dit moment zijn er geen openbare culturele evenementen in de Bijzondere Locaties van Stadsherstel, conform de meest recente corona-maatregelen. Iedereen die tickets heeft gekocht voor concerten of voorstellingen in deze periode wordt op de hoogte gesteld (of heeft reeds bericht van ons ontvangen).

De meeste evenementen worden verschoven en kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. We hopen u snel weer te mogen ontvangen voor kleinschalige culturele activiteiten. Om te zorgen voor momenten van bezinning, troost en verbinding voor onze musici en de bezoekers waar we zo mee verbonden zijn.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een nieuwe editie van de Old Roots New Routes concertserie in een volledig opgefriste en verduurzaamde Amstelkerk, waar we de afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben.

Andere series die we in 2020 al begonnen zijn zetten we na de lockdown voort, zoals Fringe Fridays’t Zonnehuis op z’n kop en Vrienden van de Kamermuziek.

Verder zullen we vanuit onze locaties meer gaan streamen via ons YouTube-kanaal. Veelal op woensdag, maar ook op andere dagen, zoals de zaterdag voorafgaand aan Pasen. Hou daarom onze cultuuragenda in de gaten die we voortdurend bijwerken. We hopen u in snel weer te verwelkomen in een van onze bijzondere locaties!

Tot die tijd: hou vol, wees aardig en begripvol voor elkaar!

By |maart 11th, 2021|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment