Kunstlijn Haarlem

Loading Events
This event has passed.

KUNSTLIJN HAARLEM

Jaarlijks organiseert de Kunstlijn een toonaangevend evenement van én voor hedendaagse kunstenaars uit Haarlem en omstreken. Het eerste weekend van november zetten onze deelnemers hun deuren open voor het publiek. Solo- en groepstentoonstellingen zijn te bezoeken in open ateliers, galeries en musea. Wat deze stad aan kwaliteit te bieden heeft op gebied van beeldende kunst is te zien op zo’n 150 bijzondere locaties.

en bruisend kunstevenement met een dynamisch online platform

Op 2 en 3 november 2019 bruist het in Haarlem! De stad verandert in een grote cultuurtempel waarin beeldende kunst centraal staat. Naast de verschillende exposities en open galerieroute zijn er nog vele andere culturele activiteiten.

De gangbare openingstijden op zaterdag en zondag zijn van 11.00 – 17.00 uur. Voor vrijdagavond 1 november gelden aangepaste tijden. We laten die op tijd hier weten.

Kunstlijn Haarlem biedt de gelegenheid een kijkje te nemen bij de kunstenaar in zijn atelier. Daarnaast zijn er verrassende presentaties in galeries, musea, kerken, winkels, warenhuizen en meer! Al sinds 1985 stimuleert Kunstlijn Haarlem jaarlijks de verkoop van kunstobjecten.

In 2019 vindt de 34e editie van Kunstlijn Haarlem plaats. Dit jaar doen wij ook mee en kan je dus ook bij het Seinwezen kunst bewonderen.