Latijns-Amerikaanse show

Loading Events
This event has passed.

Na de muziek en dansshow van de groep Japone in augustus presenteren we deze keer op zaterdag 4 november een Latijns-Amerikaanse show met muziek van Mexico tot Argentinië. De muziek uit de traditie van de Musica Romantica, Criolla en Folklorica zal worden vertolkt door de prachtige stemmen van 3 internationale artiesten Denise Rivera, Charo Duran en Dina Rodriguez. Denise Rivera en Charo Duran zijn beide Boliviaans-Nederlands. Dina Rodriguez is lid van de beroemde groep “La Familia Rodríguez uit Peru. Ze komt speciaal over uit Barcelona voor dit concert in het Seinwezen!

De avond wordt ook verlevendigd door Magaly en haar dansgroep “Alegría Peruana” die ons een reeks dansen laat zien die typisch zijn voor de verschillende regio’s van Peru. Verder zal er een tentoonstelling zijn van schilderijen van Inez Köhler en de Peruaanse Beatriz Rivera beide kunstenaars zullen aanwezig zijn de 04-11-17 vanaf 13:30 t/m 18:00.

De prijs voor deze zeer gevarieerde avond is €17,50 als u vooraf reserveert, inclusief een drankje naar keuze (Cola of een Peruaanse frisdrank gemaakt van lila mais “chicha Morada”, een biertje Heineken of Grolsch of een glas witte of rode wijn).

Reserveren

U kunt reserveren door een email te sturen naar redactie@seinwezen.nl. Uw reservering is bevestigd als deze is betaald op IBAN: NL92 RABO 0117 5589 07 t.a.v L.A. Events en een mail te sturen naar redactie@seinwezen.nl. Uw naam komt op een lijst bij de ingang.

We wensen u een mooie show en mocht u vragen hebben, dan kunt u een email sturen naar: redactie@seinwezen.nl. De entree aan de deur bedraagt €20,00 maar vol is vol, dus reserveer als u zeker wilt zijn van een plaats!

De tentoonstelling is open van 13:30-18:00 en de muziek en dansshow begint om 19:45.