Verdieping verduurzaming VvE’s Haarlem

Loading Events
This event has passed.

Loopt u vast in het financieringsvraagstuk omtrent het verduurzamingstraject van uw VvE? Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen die Nul op de Meter voor VvE’s mogelijk maken? Of vraagt u zich af hoe u bewoners, bestuurders en beheerders mee kunt nemen in de besluitvorming? Kom dan naar onze verdiepende VvE bijeenkomst op maandag 17 december. Daar gaan we met elkaar in gesprek over de knelpunten en de mogelijkheden.

VvE’s die al van start zijn gegaan

Momenteel zijn er tal van subsidies, regelingen en ontwikkelingen die maken dat de tijd nog nooit zo rijp was voor VvE’s om met verduurzaming aan de slag te gaan. Daar bent u zich van bewust, want u bent al van start gegaan. Maar de praktijk leert: het is niet eenvoudig. Haarlemse VvE’s die al eerder een informatiebijeenkomst hebben bijgewoond, een energiemaatwerkadvies hebben ontvangen of nu de eerste stappen zetten met duurzame maatregelen en vastlopen in het proces, zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Innovatie, financiering en praktijkvoorbeelden

Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken hoe we bij het verduurzamingstraject kunnen ondersteunen. Het Duurzaam Energieloket brengt in samenwerking met de Huizenaanpak, experts bijeen en verzorgt presentaties over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties, financiering en presenteert het praktijkvoorbeeld: VvE de Koch. Aansluitend is er een discussieronde en een verzorgde lunch.

Aanmelden

Graag ondersteunen wij in het proces van de verduurzaming van uw VvE in de gemeente Haarlem. Meld u gratis aan vóór 12 december via www.duurzaamenergieloket.nl/nieuws/verdiepingssessie-haarlemse-vves-17-december onder vermelding van uw naam, VvE en adres. U bent van harte welkom op maandag 17 december van 10:30 tot 13:30 in het Seinwezen, Kinderhuissingel 1H, 2013 AS te Haarlem.