Summer Food for the Mind voor Ondernemers

Summer Food for the Mind voor Ondernemers

0_0Woensdag 3 augustus start Summer Food for the Mind voor ONDERNEMERS. Dit programma houdt een drietal workshops voor ondernemers in – gecombineerd met activiteiten voor kinderen van de ondernemers.

Freelance tekstschrijver Maike Gerritsen geeft een GRATIS workshop Schrijven voor het WEB op woensdag 3 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur.

We leven in een digitale wereld. Mensen vertonen online heel ander kijk- en leesgedrag dan offline. Hoe kun je daar rekening mee houden bij het schrijven van teksten voor je website, blog of nieuwsbrief? Maike bespreekt in de workshop SCHRIJVEN VOOR HET WEB onder andere structuur, tone of voice, SEO en het leesniveau van teksten. Je krijgt insights over tekstschrijven voor het internet + praktische schrijftips.

Vergeet vooral niet een eigen tekst mee te nemen waarmee we aan de slag kunnen! Kijk voor meer info op www.maikegerritsen.nl. Je kunt je aanmelden bij karin@seinwezen.nl

Op het veldje achter het Seinwezen is er woensdag 3 augustus het RIDDERS en PRINSESSEN feest voor kinderen van ondernemers. Tussen 14:00 en 17:00 uur. Kosten; € 5,- per kind. Je kunt je kind aanmelden via info@duurzaamgarenkokerskwartier.nl
Meer informatie: www.duurzaamgarenkokerskwartier.nl

Dus je kunt als ondernemer komen flexwerken of een workshop doen, terwijl je kinderen genieten van het Ridders en prinsessen feest. Na afloop gaat de zomerbar open achter op het veld. Je kunt hier alleen contant betalen.

By |Juli 11th, 2016|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Summer Food for the Mind voor Ondernemers

About the Author: