Uw bezoek

Vind hier nuttige informatie over uw bezoek aan het Seinwezen

Routebeschrijving

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Haarlem, bij de uitgang van de stadsbussen (zuidkant) rechtsaf. Op de hoek links zit een kroeg. Deze straat (Rozenstraat) uitlopen. Weg mee naar rechts volgen. Rechtdoor langs de spoortunnel lopen, oversteken en de inrit inslaan (links is een groot bedrijvenpand). Volg de weg langs manege Vosse, langs Pel (marktkramen) tot aan het gebouw met de trapgevel, het Seinwezen. Het is ongeveer een kwartier lopen vanaf het station.

 

Route met de auto

Voor de navigatie: voer ‘Kinderhuissingel 2’ als adres in, ga achter makelaardij Mooijekind Vleut de ventweg in, vervolg deze ongeveer 300 meter (langs manege Vosse en marktkramen Pel & zn.) tot aan het Seinwezen.

Vanaf Amsterdam (A9) richting station Haarlem volgen. De achterzijde passeren en eenmaal het station voorbij, bij de tweede stoplichten linksaf slaan, onder het spoor door. Na de spoortunnel direct rechtsaf de inrit inslaan. Volg de weg langs de manege van Vosse, langs Pel (marktkramen) tot aan het gebouw met de trapgevel, het Seinwezen. Gratis parkeren.

 

Mail voor meer informatie

De zalen van het Seinwezen bieden ruime mogelijkheden: van congres, workshop of seminar tot training, sollicitatiegesprek of brainstormsessie. Ook kleinschalige festivals, theatervoorstellingen, presentaties of exposities behoren tot de mogelijkheden. Mail voor meer informatie of vul het aanvraagformulier op de homepage in.

zalen@stadsherstel.nl

Informeer telefonisch

Geen enkele bijeenkomst is hetzelfde.

We nemen graag telefonisch contact met u op om uw wensen door te spreken of bel ons zelf om te vragen naar de mogelijkheden.

We denken graag met u mee.

Bel: 023-5317118