Loading...

De charme van het pand in het echt zien?

Tweedejaars studenten van de mediaopleiding van het Novacollege in Haarlem monteerden bovenstaand filmpje als leeropdracht voor het Seinwezen. Zo kunnen bezoekers van het Seinwezen makkelijker de weg vinden naar het best bewaarde geheim van Haarlem. Wilt u de charme van het pand in het echt zien? Maak dan een afspraak voor een rondleiding.

Stuur een mailtje

De zalen van het Seinwezen bieden ruime mogelijkheden: van congres, workshop of seminar tot training, sollicitatiegesprek of brainstormsessie.
Ook kleinschalige festivals, televisieopnames, presentaties of exposities behoren tot de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar zalen@stadsherstel.nl of bel met 023-531 7118.

Informeer telefonisch

Geen enkele bijeenkomst is hetzelfde. Daarom werken wij niet met een online reserverings-formulier, maar bellen we liever of spreken we hier ter plekke je wensen door.

Informeer telefonisch naar de mogelijkheden. Er is altijd iemand aanwezig om je te woord te staan.

Bel: 023-5317118

Kom langs

Kom langs voor een kopje koffie en proef zelf de sfeer van het pand.

Bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem

Postbusadres

Postbus 3777, 1001 AN Amsterdam

Adres voor de navigatie: Kinderhuissingel 2

Voor de navigatie: voer ‘Kinderhuissingel 2’ als adres in, ga achter makelaardij Mooijekind Vleut de ventweg in, vervolg deze ongeveer 300 meter (langs manege Vosse en marktkramen Pel & zn.) tot aan het Seinwezen.

Route met de auto

Vanaf Amsterdam (A9) richting station Haarlem volgen. De achterzijde passeren en eenmaal het station voorbij, bij de tweede stoplichten linksaf slaan, onder het spoor door. Na de spoortunnel direct rechtsaf de inrit inslaan. Volg de weg langs de manege van Vosse, langs Pel (marktkramen) tot aan het gebouw met de trapgevel, het Seinwezen.

Van Haarlem station

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Haarlem CS, bij de uitgang van de stadsbussen (zuidkant) rechtsaf. Op de hoek links zit een kroeg. Deze straat (Rozenstraat) uitlopen. Weg mee naar rechts volgen. Rechtdoor langs de spoortunnel lopen, oversteken en de inrit inslaan (links is een groot bedrijvenpand). Volg de weg langs manege Vosse, langs Pel (marktkramen) tot aan het gebouw met de trapgevel, het Seinwezen.

Vanaf Haarlem Station