Loading...

Reserveren

Geen enkele bijeenkomst is hetzelfde. Daarom spreken we graag persoonlijk jouw wensen door. Maak gebruik van onderstaand formulier en we nemen contact met je op of bel direct om te informeren naar de mogelijkheden.

Zaal of werkplek reserveren?

De zalen van het Seinwezen bieden ruime mogelijkheden: van congres, workshop of seminar tot training, sollicitatiegesprek of brainstormsessie.
Ook kleinschalige festivals, televisieopnames, presentaties of exposities behoren tot de mogelijkheden.

Maak gebruik van onderstaand reserveringsformulier om jouw voorkeur door te geven. Wij zullen zo snel mogelijk kijken of er plek is in de agenda.

Snel weten of er plek is?

Informeer telefonisch naar de mogelijkheden. Er is altijd iemand aanwezig om je te woord te staan. Bel ons op 023–5317118. Word je liever teruggebeld? Stuur een mailtje naar info@seinwezen.nl of vul het onderstaand formulier in.

Bel: 023-5317118

Kom langs

Kom langs voor een kopje koffie en proef zelf de sfeer van het pand.

Bezoekadres

Kinderhuissingel 1, 2013 AS Haarlem

Postbusadres

Postbus 5171, 2000 CD Haarlem

Reserveringsaanvraag

Geef zo goed mogelijk jouw wensen aan. Op welke dag wil je reserveren, welke zaal heb je in gedachten en voor hoeveel personen wil je reserveren? Wil je daar een koffie- en thee arrangement bij en wat doe je met de lunch? Met deze informatie kunnen wij snel de beschikbaarheid controleren, de kosten met je bespreken en meedenken mits je graag een op maat gemaakt aanbod ontvangt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Datum

Zaal

Het Seinwezen heeft verschillende vergaderruimtes en zalen. Geef hieronder - indien mogelijk - jouw voorkeur aan. Mocht je geen voorkeur hebben, kijken wij naar een geschikte ruimte.

Aantal personen

Catering

Eigenlijk is alles mogelijk. Er zijn een aantal standaard opties, maar we verzorgen ook graag borrelhapjes, soepen, salades en/of zoete snacks. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zullen het verzorgen.

Extra's

Contactgegevens

Opmerkingen

Velden met een * zijn verplicht