Loading...

Op zoek naar een flexwerkplek in Haarlem?

Wil je ook flexwerken in een industrieel pand, dicht bij het station, in een groene en inspirerende omgeving met een vol netwerk van (eigen) ondernemers? Bij Seinwezen staan de deuren open voor zelfstandig ondernemers, clubs, buurtcoöperaties en geïnteresseerden. We zijn doordeweeks geopend van 09.00 – 18.00 uur.

Puntenkaart

Je flexplek betaal je met punten op een puntenkaart. Elk uur werken is 2 punten. Een maandabonnement is ook mogelijk, dan ben je per uur goedkoper uit. Bij dit abonnement huur je gratis een locker.

De prijzen

100-strippenkaart: € 120,00- ex. btw
200-strippenkaart: € 210,00 ex. btw
Dagkaart: € 19,00 ex. btw
Maandabonnement incl. locker: € 295,- ex. btw

Beschikbaarheid flexruimte

Gezien de ontwikkelingen rond het Coronavirus en de maatregelen om de verspreiding ervan te beperken, heeft ook Seinwezen de deuren gesloten. Dit zal in ieder geval tot 28 april aanstaande zijn. We houden u op de hoogte mocht hier verandering in komen en we hopen u natuurlijk spoedig weer te mogen verwelkomen.

Uiteraard zijn wij gedurende deze periode bereikbaar per telefoon en mail: 023 531 7118 / info@seinwezen.nl

Kom gratis proefwerken!

Wil je eerst even proberen of het Seinwezen de werkplek is voor jou? Kom dan een dag gratis proefwerken. Maak telefonisch 023 – 531 71 18 of per e-mail info@seinwezen.nl een afspraak.

Dit is je werkplek

Het karakteristieke Seinwezen

Je werkplek is het karakteristieke Seinwezen. Het pand is duurzaam verbouwd en dat is ook in het meubilair terug te vinden. Zo werk je aan een tafel gemaakt van lokaal geproduceerd vlas. In de foyer of spreekkamers kun je je klanten in stijl ontvangen. Kom gratis een dag proefdraaien om te kijken hoe het bevalt!

Voordelen Seinwezen

  • Unieke en verrassende werkplek

  • Vernieuwende aanpak industrieel erfgoed

  • Ongedwongen, prettige sfeer

  • Duurzaam & sociaal ondernemen
  • Heerlijk wandelen in groene omgeving

Faciliteiten

  • Gratis wifi

  • Parkeren voor de deur (vol=vol)

  • Rolstoeltoegankelijk & invalidentoilet